Filhåndtering

I denne artikkelen:

Introduksjon

Under filhåndtering kan du administrere filene som er lastet opp på din webløsning. Det kan være bilder, dokumenter, PDF ‘er og videre. Filhåndtering er strukturert i en mappestruktur akkurat som på en datamaskin. Alle filer, som lastes opp til filhåndteringen, er offentlige filer, som kunder, søkemaskiner og videre, har adgang til. Hvis du ønsker å dele interne filer, som ikke skal være offentlig tilgjengelig, skal du bruke mappen Private filer. Filer, som er plassert i denne mappen, kan kun deles offentlig via en Mediearkivside, som kan stenges med en brukerlogin.

TIPS: Du kan også bruke FTP konti til å direkte laste opp og ned filer til og fra shoppens filhåndtering. Denne metoden er opplagt hvis du skal arbeide med mange filer. Du kan lese mer om dette her.

Filtilgjengelighet

Bemerk: Alle filer i filhåndteringen, unntatt filer i mappen Private filer, er offentlig tilgjengelig. Du bør derfor være ekstra oppmerksom på om filer eller bilder inneholder personopplysninger eller annen følsom informasjon, som ikke må være offentlig tilgjengelig.

Du skal også være oppmerksom på, at filer i mappen Shop > files brukes av systemet til filsalg, og derfor ikke bør brukes til andre filer.