Hvordan oppretter jeg ekstra felter? (Produktfelter)

I denne artikkelen:


     

     

    Se videoen

     

    Bruk vår step-by-step guide
    1. Gå til Produkter > Ekstra felter:

    2. Klikk på "Opprett nytt felt":

    3. Utfyll feltene på siden:

    4. Lagre endringene dine:

    5. Klikk på "Produktdata valg" for å legge til innhold til ditt ekstra felt:

    6. Utfyll med tittel:

    7. Klikk på "Opprett":



      Gjenta denne framgangsmåten inntil du har opprettet all dataen du trenger.
    8. Gå til Produkter > Ekstra felter:

    9. Klikk på ikonet for å redigere dine nyopprettede data:

    10. Titlene endres direkte i oversikten:

    11. Klikk på Produkter, og opprett eller rediger det ønskede produkt hvor ekstra feltet skal legges til:

    12. Velg det relevante data under fanen "Ekstra felt":

    13. Lagre endringene dine:

    14. Bruk funksjonen "Se online", for å få vist resultatet:



      Innholdet fra de ekstra feltene vises under fanebladet "Spesifikasjoner", på produktet.

     

    Les mer

    Du kan finne mer hjelp til å komme i gang med nettbutikken din her.