Hvordan oppretter jeg sider?

Bruk vår step-by-step guide
    1. Gå til Nettbutikk > Sider:

2. Klikk på "Opprett side" ved den sidekategorien som du ønsker å plassere siden i:

3. Sørg for at sidetypen "Tekst" er valgt:

4. Utfyll feltene på siden:

5. Lagre endringene dine:

6. Bruke øyeikonet "Vis" på toppen av siden for å se endringene dine ute i butikken:

TIPS: Klikk på knappen "Maler" teksteditoren hvis du ønsker å benytte mal-verktøyet til å arrangere bilder og tekst, og samtidig sikre at innholdet skaleres korrekt på nettbrett og mobiltelefoner:

Og husk at du kan sortere visningen av dine sider og sidekategorier i butikkens meny, ved å klikke og trekke ved prikkene på den gjeldende linje, som vist her: