Ønskelistefunksjon

I denne artikkelen:

Introduksjon

Med ønskelistefunksjonen er det mulig for kundene dine å tilføye produkter til en ønskeliste, som forefinnes på kundens brukerkonto, når kunden er logget inn i butikken din. Det er mulig for kunden å redigere sin ønskeliste og sende en offentlig link til seg selv eller andre.

Du finner ønskelistefunksjonen under Kontrollpanel > Innstillinger > Generelt. For å aktivere ønskelistefunksjonen skal du huke av og klikke Lagre:

Bemerk: Ønskelistefunksjonen i DanDomain Webshop kan være avhengig av din abonnementstype. Kontakt vennligst vår kundeservice hvis du er i tvil om dette.

I praksis

Når ønskelistefunksjonen er aktivert, vil kunden kunne få tilgang til ønskelisten via menypunktet Din konto:

Kunden tilføyer produkter til ønskelisten via linket "Tilføy til ønskeliste", som vises på varekortet når ønskelistefunksjonen er aktivert:

 Ønskelisten inneholder en rekke basale funksjoner, som vi gjennomgår her:

1. Rediger: Det er mulig å navngi ønskelisten med en tittel ved siden av Begivenhet, og samtidig sette en dato for, når denne begivenheten finner sted. Dette er valgfritt.
    2. Offentlig link: Dette er en offentlig link til ønskelisten, som kan deles med andre personer.
    3. Send ønskeliste: Her er det mulig å sende ønskelisten via e-mail til én eller flere personer. Klikker man på knappen vises følgende dialog:

Utfyll feltene som vist i dialogen og klikk på Send. Det sendes nå en mail med en link til ønskelisten.

Vært å vite: Det kan opprettes én ønskeliste pr. kunde. Hvis du ønsker en mere avansert ønskelistefunksjon i din butikk, kan vi anbefale denne artikkelen.