Hvordan aktiverer jeg prisportaler?

Bruk vår step-by-step guide
  1. Gå til Prisindeks:

2. Sett hake ved den ønskede prisportal, i dette tilfelle Google Shopping Ads:

3. Velg om prisportalen skal inkludere alle eller uvalgte produkter:

4. Lagre endringene dine:

5. Høyreklikk på lenken til den valgte prisportal og kopier lenken til innsetting i den tjenesten du bruker (Google mv.):

Verdt å vite: Prisportalene oppdateres i sanntid når produktet endres/oppdateres i butikken.

TIPS: Hvis du har satt prisportalen din opp til kun å inneholde utvalgte produkter, skal du legge til de ønskede produktene via seksjonen "Prisportaler", på de aktuelle produktene: